Day 2 in Hbg

God morgon... Känns det som.
Känns inte alls som att vi kommer att vakna till liv idag. Kom nyss hem från ett par timmar på stranden. Sjukt slitna är vi. Fick gå hem lite tidigre än vi ville, höll på att bli tokig på alla jävla nyckelpigor. Usch.

Hade en riktigt rolig kväll igår. Började med förfest i Matte & Jennies lägenhet. Förfesten började klockan nio, då hade vi lovat varandra att inte använda datorn på hela kvällen. Vid tolv drog vi ner till stan och gick till ett uteställe - Tempel. Men oj, vi va ute ganska tidigt för där va ungefär 8 personer. Med oss. Där satt vi ett tag och drack litta till innan vi gick vidare till Le Cardinal. Riktigt roligt ställe, blir nog dit vi sticker ikväll också. Där dansade vi... Ja och allt det vanliga man gör när man är ute! När stället stängde vid fyra gick jag och Ida och en kille som vi träffat, Fredrik, och åt. Dock va dom sjukt dryga på det stället.
Efter maten blev det en lååååång promenad hem. Fattar inte riktigt varför vi inteog en taxi. Men iallafall promenaden va lång, det hände en massa saker. Ida mötte en pedofil som ville att hon skulle hoppa in i bilen, vi tog en massa pauser, jag fick ont i fötterna och fick låna Fredriks skor i stl 45 typ, Ida bar oss upp för en backe, köpte wienerbröd, letade efter lägenheten och till slut hittade vi hem. Sa adjö till Fredrik gick upp och la oss. Och somnade vid sex tiden.

Vaknade imorse vid elva av att Lotta ringde. Grattis Grattis Grattis till henne. Helt ok att hon ringde och väckte oss när hon hade en så rolig sak att berätta. Bra jobbat!
Efter det sov vi en stund tilloch vid tolv gick vi upp, åt frukost och promenerade ner till stranden. Och nu sitter vi här i soffan och kommer att somna vilken sekund som.
Men det är ett måste, att vi somnar, måste ju orka med kvällen.

Hoppas alla ni haft en bra dag.
Puss & Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0