Hemma

Då va jag hemma igen och har precis käkat lite av maten jag lagade igår. Nu ska jag fortsätta med min rensning...
Någon som vill hjälpa mig?

Hade en mysig morgon med Ida och Linda. Och med två sovande kattungar i mitt knä.

Hörs!

Frukost

Ska till Ida nu, och käka med Ida och Linda. Eller det blir nog mest kaffe för min del eftersom jag redan ätit frukost.

Har varit så duktig att jag börjat städa rummet. Men får göra klart det sen... Har dragit ut halva garderoben och slängt allt på sängen. Hoppas att jag har energi senare!

God morgon

Sovit gott? Det har jag, när jag väl somnade.

Idag ringde klockan tidigt, jag hade ett uppdrag att lösa.
Får se hur det gick med det:)

Idag ska jag ha en slappedag. Ska städa mitt rum. Blir alltid så jäkla stökigt, förstår verkligen inte vad det beror på. Också ska jag rensa min garderob, den är i stort behov av en tömning, eftersom jag inte kan få in det som är rentvättat.

Sen ska jag läsa lite handbollsregler, ringa och boka tid till en ansiktsbehandling, ringa Linda och kolla hur vi gör ikväll... Ja jag har en massa att göra, men inget som är över roligt... Jo det skulle va att läsa handbollsreglerna då:) och att ringa Linda. Typ allt utom städningen...

Låt mig slippa.

God natt

Dags att nanna. Jag är trött och då är jag värd att sova.
Ikväll har jag vatt hos Ida. Hämtade henne på CS, köpte en present till Linda eftersom hon fyllt år och ska ha middag på fredag. Också lyckades jag hitta lite till mig själv. En tröja på JC som jag och Ida köpte likadana, ett vitt linne och ett läppstift - som håller i sexton timmar. Det ni, det är grejor det. Egentligen tycker jag inte om läppstift, eller jag kan inte använda det, eftersom jag putar så konstigt med mina läppar då. Men det är sjukt snyggt så jag ska försöka att se normal ut.
Sen åkte vi hem till Ida en stund innan vi åkte tillbaka till CS för att äta. Efter det hyrde vi film och köpte godis.
När jag skulle hem fick jag en kram av Ida, men kramen avslutades när jag märkte att Ida tagit upp sin sko för att lukta i den samtidigt som hon kramade mig. Märklig kvinna... Haha

Jag och Ida bestämde att vi ska bosätta oss i Helsingborg ett par dagar nästa vecka för att festa och shoppa. Ska bli fett najs:)

Ja och nu ska jag sova, efter att jag kollat facebook och några andra bloggar.

God natt<3

Trollungar

Nu är jag färdigäten. Va duktig och lagade maten också, men till en hel armé, för det blev en massa över. Så någon som vill komma på middag - så är ni välkomna.

Glömde berätta varför förra rubriken heter bilägare. Det är inte så att jag har köpt en bil, fast jag vill. Nej jag är bilägare i två veckor nu, när Andreas är på semester. Skönt skönt!

Trollungar då? Jo det är mina små flickor som jag ska va ledare till. Trollungar är det vad laget heter. Laget i handboll och jag är handbollsledare. I ett år ska vi träna för fullt nu, så blir det Åhus nästa år. Hur duktiga/dåliga vi än är. Men jag är säker på att jag ska kunna ta dom till SEGER. Ska bara lära mig handbolls reglerna först. Så håll tummarna och heja på trollungarna - DOM KOMMER ATT VA BÄST. Lika bra att ingen annan ställer upp, ni kommer bara att gå hem gråtandes.
Vi bestämde oss för att va med på fyllan, och vi håller alltid vad vi sagt.
Imorgon kväll är det träning, Ida har fixat bollen och smygtränat lite, men imorgon blir det allvar.
Då ska ni få se lite bilder från det.

Nu ska jag och Nikkie ut och spana. Jag satt på balkongen och såg några flyttnissar som va snygga. Så måste ut och ta mig en titt. Bra att ha Nikkie:) Hon älskar ju killar också och går fram till alla, ibland kan det va bra, andra gånger PINSAMT.


Bilägare:)

God eftermiddag.

Kom nyss hem från en snabbis på center syd. Känner mig på riktigt bra humör. Kanske för att jag börjar friskna till. Jag och mamma åkte till Lödde lite över tolv. Jag skulle hanla lite saker som jag tjatat om de senaste dagarna och mamma ett par nya byxor. Mycket fint!

Hann prata med Ida också, men inte så länge. Hon ringer nog snart:)

Nu ska jag göra lite lunch. Sen blir det väll till att slappa på balkongen en stund innan Ida slutar, för då ska jag träffa henne.

22.10

Sitter i soffan och tittar på min favoritfilm A Cinderella Story. Har sett den 100 gånger, men den är alltid lika bra. Konstigt, men sant.

Jag önskar att det hade varit jag som fick min drömprins<3
Men jag kan drömma vidare, kommer aldrig att hända.


Ella the jazz queen

Snart ska jag krypa ner i mammas säng och titta på tv. Egentligen borde jag gå och duscha, eller ja tvätta håret men jag orkar verkligen inte. Ska ju inte gå ut och visa mig för någon så då kan jag vänta tills imorgon. Mitt hår är allt annat än rent. Kul att veta va?

Innan satt jag på balkongen och åt lunch och tittade i H&M katalogen, finns så många fina toppar som jag vill ha. Nikkie va med mig ute, hon va alldeles stressig och ville inte ligga still och vila. Hon har varit stressad de senaste två dagarna, ända sen resväskan kom fram, hon fatta nog att någon skulle åka. Också blev hon väll ännu mer nervös när det va Andreas som skulle åka. Men jag tänkte iallafall att det kanske va bäst att ta ut henne på en promenad så att hon fick kissa och bajsa. När vi kom ut så kissade hon direkt och efter en stund bajsade hon också. Då såg jag att bajset fastnat i pälsen, vilket det gör ganska ofta eftersom hon har så mycket päls där bak. Så då var det bara för mig att promenera ner till mammas jobb med henne så att hon fick tvätta bort det.



Och när vi gick till mamma kom jag på att nästa tisdag, den 4 augusti, är det ett år sedan vi fick hem Nikkie.
När Nikkie föddes hette hon Ella the jazz queen, det heter hon på sina stam papper.

Även om hon är så jobbig att hon bajsar i pälsen skulle jag ALDRIG vilja va utan henne. Hon tillhör oss!

Sjuker

God morgon. Eller god middag heter det kanske...

Idag ska jag bara ligga nerbäddad i sängen. Jag mår inte så bra, huvudvärken dunkar på högsta volym. Och jag är seg.
Igår skulle jag jobbat till klockan sju. Vid ett tiden kom huvudvärken och jag hade sjukt ont, sen vid fyra började jag må riktigt illa. Så vid halv fem gick jag och tog rast och åt lite, men efter det kräkte jag upp allt igen. Så då var det bara till att åka hem. Och idag fick jag ta ledigt, för kan verkligen inte jobba idag.
När jag skulle hem igår, va det ingen som kunde hämta mig. Så jag fick ta bussen. Jag bara önskade att jag inte skulle spy på bussen. Men när jag gick mot busshållplatsen kom bussen när jag hade en bit kvar, jag började springa och när jag kom till mitten av bussen, stängde han dörrarna och körde. Fan fan fan. Jag va nära att börja gråta, jag mådde dåligt och ville bara hem. Smart att springa då. NEJ!
Jag satte mig på bänken och då kom Rebeccas mamma och bror och körde fram till mig och sa hoppa in. Dom hade sett hur jag sprang och att bussen bara körde. Jessica blev arg och tyckte att det var dålig stil för chauffören måste ha sett mig men bara kört. Så snälla Jessica körde mig hem. Tack tack tack.

Idag ska jag va själv hemma hela dagen. Mamma och pappa jobbar. Andreas har åkt på semester. Nikkie är hemma, så helt ensam är jag inte.

I helgen har jag jobbat. Stressat som fan, massa kunder, har varit mest folk denna helgen på hela sommaren. Fatta att det är kaos med alla kunder. I lördags ville jag sluta tidigare, men det kunde jag ju drömma om. Klockan sju fick jag sluta och då åkte jag och Ida hem till mig. Käkade lite och drack. Kollade på sommarkrysset med mina föräldrar, drack cider, vin och shotar. Och vid elva åkte vi till Lödde för att festa med killarna på deras lagfest. Där stannade vi ett tag, dom flesta skulle vidare. Så då hängde jag med två killar hem och festade vidare. Sen avslutades kvällen med att jag som i Lödde:)

I söndags somnade jag vid kvart i nio på kvällen, jag va helt död efter att ha festat och inte sovit mycket på natten och sen jobbat hela dagen.. Men hade en rolig kväll, så det va värt att somna tidigt dagen efter.

Nu ska jag äta lite, sen sätta mig och läsa Veckorevyn.


Bra dag

Nu ska jag snart sticka till jobb. Börjar klockan elva idag och jobbar ända till sju... Hade velat komma ifrån kl sex, men vi får se hur det går med det.

Igårkväll va jag hemma hos Rebecka i Lund, vi hade myskväll med en massa godis och film. Också satt vi och snackade en massa om hemska kunder. Haha, det finns det ju gott om.
På dagen klippte mamma mig och färgade mitt hår. Så nu är jag lite nöjdare. Tack mamma:)

Ikväll blir det en massa dricka! Längtar.

090723

Imorgon är det lön och den är väldigt efterlängtad, då det är dags att betala en massa räkningar.

Nu ska jag göra Ida glad och uppdatera. Fast egentligen behöver jag inte skriva vad jag har gjort för det ver hon redan, eftersom hon har varit med på typ allt:)

Igår vaknade jag upp hemma hos Ida vid kvart i tolv när mamma ringde och undrade vart jag höll hus. sen somnade jag om en stund och vid kvart över kom Andreas och hämtade mig och skjutsade hem mig. Egentligen borde jag ha sovit en massa när jag kom hem, men nej, istället storstädade jag lägenheten och tvättade en massa. Och lagade en otroligt god middag. Sen började tröttheten komma, så jag vilade en stund. Och vid åtta körde jag till Lödde, hämtade Ida, handlade mat och godis, hyrde en film och körde hem till henne och kollade. Vi tittade på den senaste Wallander filmen.
Efter filmen var det dags för mig att åka hem. Men då hittade Ida inte två av kattungarna... Så vi började leta, inne och ute. Typ en kvart letade vi för fullt, men hittade inte dom. Sen gick jag in och kollade under en fåtölj och där låg de små sötisarna och hade det mysigt. Klart att dom inte ville berätta var dom va. Tur att dom va inne och inte ute, för där hade dom nog inte klarat sig så länge.

I tisdags åkte jag och Linda ner till stranden och låg där i kanske fem minuter... Fullt med moln och blåste som fan, så vi bestämde oss för att åka till Lindas jobb och lägga oss på gräset istället. Där låg vi en timme och krängde riskakor innan vi åkte hemåt igen. Linda släppte av mig hemma och jag skulle duscha och göra vid mig inför kvällen. Skulle på grillfest hemma hos Linda.
Blev en mycket lyckad kväll. Vi åt en massa gott, drack och spelade drickspel. Alla blev lite lagom berusade. Vid elva sa jag & Ida att vi ville ut, men sa vi att vi skulle tänka på det ett tag till, om vi verkligen palla. Vi hade ju kul hos Linda.
Sen sa vi: Jo men vi sticker ut, Ida kollade upp vart vi kunde gå ut. Men vi sket i det då. En stund senare bestämde vi oss igen för att gå ut, men sket i det. Eftersom de flesta uteställena stängde vid 3, tyckte vi inte det va lönt eftersom klockan redan va ett. Haha en massa velande om denna utgång. Och gissa vad? Jo klockan kvart över två kom taxin och hämtade mig Ida och Peter och vi drog in till Malmö. Vi hann ju dansa en halvtimme innan dom stängde. Dock kände vi att det va onödigt när vi kom dit och skulle betala inträde, och det kostade 140 kronor fast dom stängde snart. Där träffade vi den största vakten jag någonsin sett. EN JÄTTE. Och det är inget skämt.
Istället gick vi bort till casinot. Men shit vilka regler dom har där, får inte hälsa, ge pengarna i handen, va minsta lilla berusad...
Ida och Peter betalade inträde, när det va min tur fyllde jag i en lapp, då träffade Ida en kille som vi träffade på semestern och pratade med honom. Han frågade när dom skulle få komma på grillfest hos oss. Och Ida sa: Ja men vi har ju bjudit hem er, men Sebbe kan ju aldrig, han jobbar ju alltid den Bögjäveln. Sen gick Ida bort till den andra vakten som skulle släppa in, men då kom den vakten som tagit betalt och sa att hon inte fick komma in för att han kallat honom bögjävel.
Så vi fick inte komma in och inte hjälpte det att Ida förklarade att hon inte sa det till honom, utan till en vän.
Där slutade kvällen i Malmö, så vi tre åkte hem till Linda igen. Vars 200 fattigare i taxipengar, men en erfarenhet rikare.
Sen va vi hemma hos Linda ett tag till innan vi åkte hem till Ida och sov.

Måste berätta om en sjukt bra film jag sett också. I söndags åkte jag, Ida och Lotta in till Lund och gick på bio. Såg baksmällan och det va lätt den roligaste och bästa film jag sett på länge. Sjukt bra, ni måste se den.
Jag skrattade så att jag fick ont i magen. Även fast jag hade ont redan när jag kom dit. Och det va jag ju inte ensam om, alla tre hade ont i magen på vägen in. Fast Ida hade det nog värst.
Se den!!! Men se upp för att skicka iväg din kille på en svensexa, han kanske gifter sig med en strippa eller drar ut en tand. Eller något annat:) SE DEN!!

Jag ska...

Ida har kommenterat att jag jag ska uppdatera. Och jag ska. Men inte nu, för nu tror jag att hon tycker det är viktigare att jag snabbar mig så att jag hämtar henne i tid.

Så om inte vår kväll i Lödde blir allt för sen så ska jag skriva lite ikväll.

Hoppas allt är bra.
Hörs!

Snart jobbdags

Kom nyss hem från Ida och la mig precis i sängen. Åkte till henne vid sex tiden och vi funderade en massa på vad vi skulle göra ikväll, middag på lilla torg, bio, äventyr... Ja en massa. Men det slutade med att vi stack ner på Maxi, handlade mat och godis och sen tittade på allsång och Viktorias födelsedag. Kan lugnt säga att MÅNS ÄR SÅ JÄVLA SNYGG ATT JAG NÄSTAN DÖR NÄR JAG SER HONOM. Varför är det inte han och jag istället?
Innan idag va jag och mamma på en shoppingtur på Nova, jätte längesen vi hade en dag tillsammans. Så det känns härligt att vi hade det idag. Det ska vi ha på torsdag och fredag också då vi ska gå på Sjöbo marknad hela dagarna. Tradition:)

Ja och jag sa ju att jag skulle berätta mer om dagen igår när jag va lite piggare, inte för att jag är det nu men. Borde egentligen sova eftersom jag börjar jobba klockan kvart i sju.. Men lite kan jag skriva iallafall.
Efter besöket på Djurparken som va riktigt kul åkte vi hemåt med små tjejerna. Någongång på djurparken eller på vägen hem bestämde vi oss för att pierca naveln, jag och Ida då alltså. Men tjejerna ville följa med och titta. Vi åkte till centrum i Lödde, men som som piercade där hade semester. Så istället åt vi linch på Sibylla och åkte sedan hem för att googla olika piercingställen. Alla som vi ringde till i Lund hade semester, och till sut hittade vi en i Malmö. Hon slutade klockan sex och nu va klockan snart fem så vi kastade oss in i bilen och åkte till Malmö.
När vi väl hittade studion va vi lagom svettiga. Sprang åt fel håll när vi letade så vi fick gå hela vägen tillbaka igen, men till slut hittade vi rätt och satte nålen i naveln.
Som tur va blev tjejernas föräldrar inte arga på oss när vi tog med dom dit, vi lugnade dem med att dom sagt att dom aldrig skulle göra det eftersom det såg så läskigt ut.
Julia som är 10 år sa: Jag ska aldrig pierca naveln... Men om jag ska göra det ska jag va nersövd och ha bedövning. Haha, sött sagt.
Sen avslutade vi kvällen med att äta jordgubbar och glass alla tillsammans.
Sommar<3

Om jag ska sova...

Kom hem från Ida för en timme sen. Har haft den bästa dagen på mycket länge, lång, gjort mycket och haft kul. Jag åkte till Ida imorse så att jag va där klockan sju (fick skjuts av min bror) annars hade jag varit där vid åtta istället. Satte mig i en fåtölj och somnade när jag tittade på Ida som klädde på sig.
Sen väckte hon mig, då skulle vi köra ner till Maxi och handla fika. Handlade en massa bullar, dricka, pålägg och kex. Hemma igen fixade vi till en massa goa bullar och åt en underbart god frukost.
Klockan 8.58 kom Julia och Rebecka och frågade om vi va klara. Vilket vi va, så klockan 9.00 rullade bilen, som bestämt.
Sen åkte vi till Skånes djurpark och hälsade på alla släktingar, fikade och hade kul....

Och gud vad trött jag blev, så jag måste fortsätta imorgon.

Sovtajm

Nu ska fröken Persson sova. Eller ja hon måste. För ska snart upp igen. Ska va hos Ida i Lödde imorgon vid sju tiden, sen ska vi handla en massa mat och packa picknickkorgen. Sen vid nio åker vi till Skånes djurpark, blir bara jag och Ida och två småtjejer. Men det kommer att bli kul. Hoppas bara på att det är sol.

Hade en jättemysig kväll med Ida och Linda. Började med att jag körde till Lödde och åt grillat med Ida och hennes familj. Sen hämtade Linda oss, så körde vi till Maxi och handlade godis (av den söta killen i kassan). Lyckades nog göra bort mig lite. Men men. Sen åkte vi ut till hamnen och satt och snackade och krängde allt som vi handlat. Efter ett tag körde vi mot Lödde igen och hyrde film och åkte hem till Linda. en riktig skräckis. Knappt att vi vågade gå ut till bilen när vi skulle hemåt.
När jag släppte av Ida fick jag sitta och vänta tills hon kommit in och stängt dörren. 




Ikväll har det varit vi tre:)


Nu är det dags att sova.
Sov så gott.

Söndag kväll

Hej hej.

Då var det söndag igen. Har jobbat idag och slutade vid fyra, stack en snabb sväng inom Maxi och har hunnit med att städa mitt rum också. Sa till mamma imorse att hon skulle säga att jag inte fick bo här längre om jag inte städade. Så det gjorde hon, hon sa att jag fick flytta till källaren om jag inte snyggade till här idag. Så nu har jag plockat undan lite iallafall. Skulle vilja hyra Calles kompisar till att städa extra noga här. Undra om dom ställer upp?!
Ikväll ska jag till Lödde och träffa Ida och Linda. Får se vad vi hittar på, jag hoppas på att det blir ett dopp iallafall. sjukt najs väder ikväll.

Den senaste veckan har gått riktigt snabbt. Jag har jobbat de senaste fyra dagarna och inte hunnit med att göra så mycket, inte mer än umgåtts med Ida och kollat film. Har sett en hel del filmer nu i veckan.
I tisdags va jag Ida och Lotta på Liseberg. Hade en riktig toppen dag. Vi köpte åkband men lyckades inte åka så många karuseller, jag åkte 3, Lotta 4 och Ida 5. Så kanske lite onödigt med åkband:)
Vi åt sockervadd och satt och snackade en evighet. Sen spelade vi en massa, tyvärr vann jag ingenting alls. Både Ida och Lotta fick några gosedjur var. Och jag blev avundsjuk... Varför? Vet inte. För vad ska jag med dom till?!
Efter vår dag där åkte vi tillbaka till Skåne och tittade på film. Sen sov jag hos Ida. Skönt:)
På Liseberg gick vi, eller jag, och spanade in killar. Men det finns ju inga snyggingar någonstans. Jag blir så trött.
Så jag åkte tillbaka till Skåne utan en man.
Förresten har jag bestämt mig för att aldrig mer köra i storstan. Herregud, höll ju på att krocka på alla håll och kanter.
Lotta filmade in mig när jag va ganska så hysterisk i bilen och inte ville något annat än att parkera den och aldrig mer köra. Hihi

Imorgon ska jag Ida och Lotta ut på äventyr igen. Då ska vi åka till Skånes Djurpark. Vi ska sno deras grannars barn så att dom också får en rolig dag. 

Jobbedag

Nu ska jag snart åka till Lödde, börjar inte jobba förrän 12 men ska träffa Anna innan.

Ha en fin dag allihop!

Klockan tickar

Och jag borde sova.
Men jag läser en massa bloggar och blir sjukt avundsjuk på alla som skriver om hur många besökare de har. Jag ligger lååååångt efter kan jag lova. Men en dag kanske det ser annorlunda ut...

Kan det sluta va så varmt.

Nu de senaste dagarna har jag nästan varit död när jag vaknat. Varför? Jo för att det är så jäkla varmt på mitt rum, och på andras rum för den delen. Så jag vaknar helt nerdränkt och helt förvirrad. Idag va det samma sak. Fast imorse blev jag också väldigt störd i min sömn, då familjen skulle upp och jobba. Och inte kunde dom äta frukost och slå med allt i köket samtidigt. Nej, tänk för att det gör dom inte. Så när jag precis hade lyckats somna igen efter att pappa varit i köket så vaknade jag igen av att Andreas och Elin käkade frukost. Egentligen borde jag bo själv, så att ingen kan störa mig. Eller så borde jag inte ha mitt rum precis bredvid köket. Sen kanske det hade blivit lite mindre varmt när jag sover om jag hade slutat sova med mitt tjocka täcke, men det är för gosigt för att lägga in i garderoben.

Nu till de senaste dagarna.
Helgen har varit minst sagt bra, även om jag har jobbat både lördag och söndag. I fredags cyklade jag och Elin till Lomma och la oss och degade på stranden. Sen på eftermiddagen bjöd Chrille och Erica på lövbiff och pommes. Smarrigt. Där spelade vi mitt favorit spel Skipbo. Jag älskar att vinna. Men tyvärr så kom jag sist denna gången. När vi va på Maldiverna spelade jag och Erica det minst fem gånger om dagen. I löv it.
I lördags kväll va vi på gillfest hos Christen. Riktigt bra fest, hade mycket trevligt. Kvällen avslutades och jag somnade gott i Lödde:)
Igår vaknade jag upp med en rejäl huvudvärk, inte alls skönt. Också vaknade jag upp alldeles svettig, så jag fick gå och lägga mig ensam i en annan säng.
Vid ett tiden fick jag skjuts hem av Christen och jag hann vila lite innan jobb. Trodde att det skulle va lugnt att dricka det jag gjorde på festen för att må bra igår. Men icke. Klockan sju va jag så trött att jag höll på att somna i kassan.

Idag har jag varit och hälsat på Ida. Vi satt och snackade en massa skit och vi kom på en idé. Vi måste åka till Liseberg, vi tog fram almenackan och kom fram till att det passade bäst... IMORGON. Ja så imorgon drar jag Ida och Lotta till Göteborg. Najs!!
Calle och hans kompis skulle egentligen också följt med, men Ida ringde nyss och sa att Calle hade skadat sig på moppen, så han kunde inte följa med. Men jag håller tummarna för att det inte är något allvarligt.
Nu ikväll har jag varit inne och käkat i Lund med Rebecka. Vi gick först en snabbis på stan men jag va så hungrig att det bara blev en kort stund. Gick och satte och på myntha, fick menyn, men det fanns inget alls som jag va sugen på. Så pinsamt nog reste vi oss och tackade för oss.
Istället gick vi till en annan restaurang. Där fanns något som föll mig i smak. PLANKA. Jag=Nöjd.

Och nu måste jag sova. Ska va i Lödde åtta imorgon. Hela tisdagen blir full med bus. Me like, Me like Ida & Lotta:)


Torsdag 2/7

Har nyss duschat och håller på att göra vid mig, men jag är fan lika svettig igen. Fan vad varmt det är. Men jag klagar icke. Idag har jag gjort en massa och motionerat en massa (hör och häpna).

Imorse vaknade jag utvilad men varm som en bastu, så jag kunde lika bra gå upp. Så vid tjugo i nio imorse tog jag en lång promenad med Nikkie, hon blev glad men varm. Efter promenaden åt jag en god frukost sen kilade jag och mamma ner till stranden här i Bjärred, där vi låg och prassade i två timmar.
När jag sen kom hem väntade jag på att Ida skulle ringa och säga när vi skulle träffas. Men det gjorde hon inte, så då satte jag mig på balkongen och läste veckorevyn. Sen ringde Ida, men hon hade allt för mycket att göra så vi hann inte ses idag innan hon började jobba.
Då bestämde jag mig för att cykla till Lomma istället och umgås med Chrille och Erika. Så det gjorde jag och väl framme i Lomma höll jag verkligen på att dö av värmen.
Men tur va så cyklade jag, Chrille, Erika, J och en till ner till stranden och tog ett dopp och solade lite till.
Sen va det bara för mig att hoppa på igen och cykla hem till Bjärred. Snart ska jag tillbaka till Lomma för vi ska grilla där ikväll. Gott!
Längtar efter en grillad köttbit.

Hörs!

Back from Greece.

Jag är trött, så trött, efter allt väntande på buss, båt flyg, tåg och bil idag. Jag har hunnit med en massa transporter.



Men nu är jag hemma och ligger i min egna säna. Det är inte klokt vad man kan sakna sängen när man är borta.
Har haft en helt fantastisk vecka med en massa sol och bad. Jag har då inte varit någon badkruka och jag har varit riktigt duktig på att smörja in mig med solkrämer, men ändån lyckades jag bränna mig andra dagen.
Vi har varit på en Grekisk ö som heter Thassos.



Mysig och fin ö. Fast det är egentligen en ö för pensionärer. Fanns inte mycket att göra, inte allt för livat om kvällarna. Bara till att hänga på strandbaren och dricka drinkar. Maten va inte speciellt lockande, har mest proppat i mig en massa bolognaise och ostburgare. Men det va gott i allafall.
Jag och Cissi har haft det riktigt bra. Men det är ändån najs att va hemma igen, fastän jag inte alls ville åka hem imorse.
När jag kom till Sverige hämtade Mamma och Pappa mig, sen åkte jag hem och va så duktig att jag packade upp väskan direkt. Sen gick jag ut på en promenad med Nikkie och pratade med min bästis.
Måste ju se till att motionera nu efter en massa chips, godis och nutella. Fast vågen var den samma! Skönt skönt.
Jag är så sjukt trevlig, så jag har fått en massa nya vänner. Men jag kommer inte att umgås med dom i framtiden, då alla va gamlingar som jag var så snäll att jag pratade med.



Fast jag bara varit borta en vecka, så har jag ändån haft sjuk hemlängtan. Allt det bästa i mitt liv finns i Sverige.
Och första kvällen när vi skulle sova berättade jag min lista över saker jag redan skanade och ville hem till:
Min familj
Ida
Nikkie
Bloggen (beroende eller vad?)
Sängen

Men nu kan jag va lugn och sova gott, för jag har träffat familjen och Nikkie, pratat med Ida och bloggar nu i sängen.
Bra va?

Nu är jag så fruktansvärt slut att jag måste sova.
Ha det fint!

RSS 2.0