just nu.



Såhär ser vägen ut just nu. Sjukt tråkig väg att åka/köra.



Har inte stannat och druckit köffe än. Nästa stopp blir Karlshamn för lite mat o köffe. Najs!
Sen har vi bestämt oss för att sticka in om center syd. Där e ju en massa erbjudanden idag, så vi får hoppas att vi hittar något roligt :)


På väg hem från paradiset.

Nu sitter vi i bilen och lyssnar på Darin, grym låt fakitkst.
Kom helt plötsligt en doft av bajs, mumsigt tycker PP. Hon sitter med halva huvudet ute och andas in den underbara doften.

Har haft en riktigt grym helg, blanda fest, shopping, sol och vila. Det är det jag och PP gillar, så helgen kunde inte ha blivit mycket bättre.

Men nu e det dags att komma hem till den tråkiga vardagen igen. Men imorgon blir det bal för hela slanten. Ska bli riktigt roligt att kolla in alla snyggisar med deras klänningar. Men jag antar att Lotta kommer bli snyggast på slottet. Hääärligt.

Igår gick vi ner till stranden och köpte med oss en glass. Var ju tvungen att visa PP den fina stranden vi ska bo vid, känns som att man kommer tillbringa en hel del där nästa sommar.

Nej nu orkar jag inte skriva mer.
PP säger hej!

Ha det fint.
Kreäam



Nu blir det köffe, troligen i karlskrona.

Vi som älskar solen

Nu har vi legat och degat i solen hela dagen. Riktigt najs. Bar ut sängen på altanen så vi har haft det skönt. Det blev middag i sängen också...
Med andra ord en toppen dag i denna sol.
Jag hade velat stanna ett par dagar till, men imorgon bär det av mot skåne igen. Då ska hem och ge den bästa mamman en stor kram på mors dag. Hon hade fått en ändån:)
Om en liten stund ska vi åka och handla lite, sen ska vi tillbaka hit. Och efter det ska vi promenera ner till stranden och mysa lite till!

Ha det fint såå länge.



Underbara sol

Här ser ni oss när vi njuter i solen.





Vi hörs igen senare!

Puss Puss

Vaken!

Jag är redan vaken, förstår inte varför jag alltid ska vakna så tidigt när jag ändån är ledig. Men men...
Ida ligger fortfarande inne i sängen och dregglar på kudden, hon sover alltså.

Hade en riktigt riktigt rolig kväll igår. Jag & Ida va själv och förfestade igår, men det spelar ingen roll för vi har så roligt tillsammans och det känns som att vi är minst tio personer tillsammans. Vi hällde i oss en massa vin och gjorde mest vid oss hela tiden när vi förfestade. Men snygga blev vi:)
Tyvärr kan jag inte lägga upp någo bild, för dom är bara uppladdade på Idas data. Men gör det senare!

Alltså jag trivs riktigt bra i min nya frisyr. Det känns som att jag haft det så här lääääängeeee. Men nej, det är ju inte ens 24 timmar sen jag kippte av det. Men det är kort, jag kan ju inte ens sätta upp det. Men det gör inget, för Ida sa att jag passade jättebra i det:) Så då blev jag glad. Ska hem och visa upp det för familjen imorgon.

Vaknade förresten av att min lillebror ringde imorse, men jag hörde knappt vad han sa... Här är ju så dålig täckning, så får ringa upp han om en stund igen.

Förresten jag grät inte igår. Såg att Ida skrivit ett inlägg inatt när vi kom hem. Men jag va sjukt nära. Som jag gjorde bort mig. Jag skäms så otoligt mycket, jag vet ju att jag har två Alex i mobilen så varför lyckades jag skicka typ 20 SMS fel?
Hoppas Alex 1 glömmer det...

Också hoppas jag att solen tittar fram idag, så att vi kan lägga oss i solen och slappa i eftermiddag. Men det blåser som attans.
Vi hörs!
Kram från mig

gästinlägg igen av Ida Wallin.

Godkväll allihopa!

Hoppas ni har haft en trevlig fredagskväll. Det har vi haft.
Vi var här och förfesta lite, sen tog vi en taxi med Arne in till Kalmar. Arne va riktigt trevlig, en söt liten prick. Men det var lite synd, för han hade inga barn och ingen fru :(

Hoppade av taxin vid Bistro, eller vad det heter. Då kommer PP på att hon har skickat med fel Alex hela kvällen. Stackars PetronellaP. Hon började gråta, och var jätte ledsen. Fick trösta henne och sen var allting bra igen. Nä, nu ljög jag. Jag bara skrattade hela tiden. Då började Petronella gråta ännu mer... buuhuuu!!!!

Nej, men lite allvar kanske.
Jag glömde min mobil i taxin. Vi ringde upp taxibolaget och berättadet men dom sket i vilket. Idioter! Fick låna en mobil av en super snäll påg och vi försökte ringa taxin. Men ikke sa nikke, dom ville inte prata med oss.
Sen fick vi ringa mobilen och då svarade Arne. Snäll som han var, körde han tillbaka och lämnade mobilen till mig. Tack Arne!!

Trevlig kväll på Bistro. (?) Men lite konstigt folk. Men vi hade skoj och dansade litta.
Sen blev det dags för oss pensionärer att åka hem. Precis när vi skulle gå så skulle jag säga hejdå till den snälla killen som låna ut sin mobil. Då erbjöd han sig att skjutsa oss hem. Vilket vi inte kunde tacka nej till.
Super snällt av honom! PANNA!
ja det var vad han kallade sig. Kommer inte ihåg hans riktiga namn, men jag är ju sjukt dålig på namn så det e inte så konstigt.

Nu e vi hemma och har nyss ätit mackor. Gött som fan var det.
PP gråter lite i sin säng just nu, Hon e ju så kär!!
Kan tyvärr inte hjälpa henne med det, för jag e ingen kille. Men hade jag varit det så hade vi nog varit tillsammans.

Nu ska vi lägga oss och kolla film.
Ha det så bra.

Vi hörs imorgon.
Kream Ida Wallin


ÖLAND

Fredag kväll. Och det ska bli en massa party.. Skrev ett inlägg igår, men det har försvunnit på vägen. Så nu ska jag snabbt uppdatera om gårdagen. Det blev en massa skratt och trams från min och Idas sida. Vi va nog ganska trötta och nöjda med hur dagen blivit. Vi åkte in till stan efter att vi åkt till Öland och lämnat våra saker. Tanken va att vi skulle shoppa men vi va inte på humör för det, till en början. Och eftersom vi va nervösa bestämde vi oss för att skjuta upp jobbsökandet till idag. Vi gick och kollade lite i affärer, sen  blev det en god fika på ett café i stan. Tur att vi gick in där, för precis när vi satt oss började det ösregna ute. Vädret i Kalmar va konstigt som bara den igår, regn, sol, hagel, moln, sol, solbrillor på, jackan av..... Ja ni förstår.



Den här galningen såg vi på vägen igår....

Bilder från resan upp.




Efter fikan gick vi och letade efter en salong, jag ville fixa till ögonbrynen. Och jag kan lova att vi hittade den BÄSTA, sjukt gött folk som jobbade där, så det blir dit jag går till hösten för att fixa frillan. Mina ögonbryn blev fina, jag blev nöjd. Ida frågade om dom inte kunde klippa mig också. Så en kille och en tjej började pilla som attans i håret och bestämde en cool frisyr. Jag blev nervös. Ville jag verkligen klippa mig? Jag vill, men vill ändån ha långt hår.. Men det slutade med att jag beställde tid till idag..
När vi va klara på salongen efter ett par timmar gick vi till bilen. Oppps, tur att vi gick dit då och inte stannade längre för parkeingstiden hade gått ut. Väl hemma lagade vi en god middag och avslutade kvällen med en film.

Såå idag... Imorse ville vi verkligen inte gå upp, men vi va tvugna. Skulle in till stan för att lämna CV. De blev en dusch och frukost sen åkte vi in till Kalmar.
Lämnade en massa CV, alla som jobbar här va riktigt trevliga. Vi behövde inte alls va nervösa. Men jag lyckades göra bort mig lite, jag va inne butik och lämnade ett CV och pratade med hon som jobbade där. Hon berättade att det skulle öppna ett nytt centra till hösten med en massa nya butiker. Så berättade hon några av dom och när hon sa Gina, sa jag JAAAAAAAA. Pinsamt, så i hennes butik får jag nog inte jobb.
Efter at vi lämnat en massa CV tyckte vi att vi va värda en glass, så vi gick till orget och satte oss. När vi suttit där en stund kom TV4 Kalmar och frågade om dom fick intervjua oss. Självklart, sa vi!! Så nu är vi kändisar också.
Klockan ett skulle jag gå och klippa mig. Och ja hela håret åkte av vill jag lova. Men han tog väl hand om mig då vi va på salongen i två timmar. Ingen bra timpeng för honom inte.



Här åkte mitt långa hår av. På bilden syns även Jonas som mer än gärna klippte av det.
Tänk om man hade en pojkvän som va frisör....
Så idag 21 år gammal har jag klippt mig för första gången på salong.
Alltid har min kära mamma klippt det. Men nu här i Kalmar fick jag ett ryck, tydligen skulle kalufssen bort.


Så här blev det:




Sen blev det lunch, och till att åka tillbaka till Öland.
Här hemma har vi inte gjort allt för mycket ikväll. Vilat och försökt kolla på vår intervju, men den har inte kommit in på webben ännu.
Ikväll blir det utgång, har ringt runt till några olika ställen, fr palace hade inte öppet ikväll. Så istället blir det BistroBar i Kalmar. Nu ska vi göra vid oss och dricka massa massa. Sen blir det till att hoppa in i en taxi, åka till Kalmar och ha kul.

Och här har ni jobbsökandenas outfit:



Ha det fint.... Jag skriver mer senare!!
Häsningar från P.P med vän på Öland
 

FRAMME

Vi har haft kul på fyran hjul!

Nu är vi framme, vi klampade in genom dörren, kissnödiga & hungriga.
Tur hade vi handlat med oss mat från mc donalds i kalmar.
Vårt samtal i driven:
Hej! Jag vill ha mat. (så beställde vi mat)
Jag: Vad fick vi för dricka?
Hon: 1 cola och 1 fanta
Jag: Jag vill inte ha nån coca.
Hon: Ehhh?
Jag: Jag vill ha två fanta
Dom måste ju lära sig skånska

I bilen upp började kasettspelaren ryka, vi trodde det skulle börja brinna. Men nej, tur hade vi.
Nu ska vi ha lite siesta sen ska vi in till Kalmar och SHOPPA. Blir till att söka jobb imorgon istället.
Det gick snabbt att köra upp tyckte Ida, jag blev trött.

Hörs igen senare. En Puss till mamma som jag vet läser.

Puss Puss
P.P & Ida

Gästinlägg av Ida Wallin

Hejsan allihopa! Ett STOOORT hej till MARIA!

Just nu sitter vi på en 90-väg upp till Öland. Körde nyss från Kristianstad, härlig stad det där :)
PP är super duktig på att köra farmors bil, stort guldhjärta till henne.

Haha, vi råkade ha sönder kasettspelaren. Den vill inte som vi vill så då får man ta i med hårdhandskarna.

Ni kanske undrar vad vi ska göra på Öland?
Jo, vi ska söka jobb. Men inte på Öland, utan i Kalmar. Imorgon ska vi ut och lämna våra grymma CV, ja vi anser oss själva som grymma och allt vi gör är grymt :)

Imorgon på kvällen ska vi ut och festa i Kalmar, tror det blir Palace. Alltid lika roligt där och vi kan hoppas att PP hittar sin kille som hon hitta sist vi va där.

Innan såg vi en skylt om Ölands djurpark och kom på en briljant idé, vi ska dit på lördag. ( om det blir fint väder ) Vilken vi hoppas på. För då ska vi hälsa på släkten. Min släkt är grisarna och PP´s släkt är aporna.
Vi har liksom inte sett dom på jätte länge, så nu tyckte vi att det var på tiden att vi gör det :)

Det blåser som f*n ute, vi kör nästan av vägen. Hihi :)
Nä du kan va lugn Maria, jag har en säker förare.

Just nu är vi 176 km från Kalmar. Fatta vad vi längtar och har längtat efter denna helg. Helt otroligt. Äntligen är det bara jag och PP i 4 dagar. Kan nog inte bli bättre.
Jo, om vi hade fått ha varsin kille =)

Vilken tråkig väg detta är. Bara massa skog och älgar. Vi såg nyss en älg, han var död.

Nä nu ska jag vara social med P.

Kanske bloggar mer sen, vem vet?

Glöm nu inte kommentera, vi måste ju veta vem det är som läser PP´s blogg. Så va inte rädda, kom fram med er.

Här kommer en bild på PP och hennes man, sen sist vi va i Kalmar.

Enjoy!


God natt, sov gott

Klockan är snart halv elva denna söndagskväll och jag är helt slut. Helgen har varit bra, men inte överrolig.
I fredags lekte jag med Ida, åkte till Landskrona, lånade Mattes lägenhet och sov i dubbelsäng. Vi hade ju planerat att gå ut men det sket sig ganska mycket. Vi valde att hellre stanna i hans lägenhet än att gå ut. Så roliga va vi:)
Men vi hade det kul. Tittade på en dålig film, jag somnade på soffan sen gick vi och la oss och kollade på One tree hill. Mycket bättre.
Och i lördags morgon va vi uppe tidigt, sen körde vi till Lödde. Jag lämnade Ida, sen köpte jag bullar och åkte hem o åt en goo frukost med familjen.
Sen va det bara slappedag och jag sov mest, sen klockan fyra började jag jobba och slutade tio. Inte alls roligt att jobba en lördagkväll. Det är så lugnt att det blir tråkigt...
Idag har jag också jobbat, men idag jobbade jag morgonpasset och slutade fyra. Då kom mamma och pappa och hämta mig, vi handlade sen åkte vi hem.
Nu ikväll har jag kollat TV också har mamma klippt mig och för det fick hon massage. Så snäll jag är!!
Och nu ska jag sova.

PS 1. Längtar till helgens äventyr, torsdag till söndag:)
Måste bara skriva mitt CV först.

PS 2. Varför finns det så många otrevliga männsikor. Förstår dom inte att dom sårar?!?!

Jaaaaa:)

Yes! Jag fick låna bilen ikväll. Så nu ska vi hem till Idos och feeesssstaaa. Askul är vad det är.
Kör till Lödde så att jag möter upp Ida när hons slutar klockan åtta, sen åker vi till LA.

Jag är pigg och glad och sjukt sugen på att gå ut. Fan, nu började det regna.




Fredag.

Precis kommit hem från en dag på jobb. Riktigt stressig dag, men vi hann ändån med en hel del. Jag ville göra brownies som vi skulle sälja, så jag gjorde dom, men jag ville göra dom fina. Men chefen tyckte det tog för mycket arbetstid, så fick kladda på chokladen istället... Fast dom blev najs ändån.
Sen hade vi besök av dom engelska asfaltsläggarna, så då gäller det att hålla i sakerna. Några riktigt snuskiga personer hade bajsat på fönsterkarmarna på hotellet och märkesmagasinet. Sjukt, hur tänker dom? Stackars den som fick städa rent. Det borde dom gjort själva...

Nu ska jag vila lite, sen hoppas jag att min bror kommer hem och säger att jag får låna hans bil. Vill till Ida ju.
Varför har man ingen egen bil?? Ahhhhh...

Sovdags

Nu ska jag sova... Är fortfarande trött fastän jag sovit en massa idag. Och ätit, har proppat i mig 3 muffins också. Så egentligen hade inte en promenad skadat innan ikväll... om det nu inte hade regnat!

Har precis kollat på bonde söker fru. Kom fram till att bönder är allt bra speciella.. Fast det visste jag redan. Vi har ju haft en del bönder på skolan.

Imorgon ska jag jobba. Börjar åtta, så stackars mig, fast det ska ändån bli gött att jobba. Sen på kvällen hoppas jag att jag får umgås med Idos:) Då är dagen gjord.

Sov gott mina sköna hönor.

Sugen på något gott...

Ha!! Där tror ni allt att ni vet vad jag syftar på... Men nej, jag är otroligt godissugen. Har redan tryckt i mig en tallrik natchos, choklad, lakrits och ett kinderägg, sen jag kom hem klockan tolv. Och då har jag gått en promenad med Nikkie på 45 min, sovit 1 timme och duschat... det betyder att jag inte haft så mycket tid, och att jag bara tryckt i mig det för att försöka stilla suget.
Eller så är jag inte nöjd?!

Nu ligger jag på min favoritplats och skriver. Luktar gott gör jag också eftersom jag duschade för bara en liten stund sen. Trött är jag också.

Igår kom mamma och pappa hem igen. Äntligen kände jag först... men sen ville jag att dom skulle åka igen.
(nu öppnade jag en ny godispåse, klarade mig inte utan längre). Tillbaka till igår, jo mamma och pappa kom hem igår natt vid två tiden, sen satt jag uppe till tre och pratade med mamma. Sen somnade jag, men vaknade igen någon timme senare och trodde att jag skulle dö, att det va krig nere på gatan. Men efter en stund kopplade jag att det åskade ute, att det inte var några pistolskott. Sen lyckades jag somna om igen. Vaknade igen vid nio, denna gången va jag arg och irriterad, eftersom jag vaknade av att pappa pratade ute i vardagsrummet.... Jag skrek att han skulle va tyst och bankade i väggen. Sen tog det ett tag innan jag blev på gott humör igen. Hatar att vakna av att någon pratar.

Sen åkte jag till Lödde och mötte upp Ida och åt en glass med henne, efter det skulle jag gå och få naglarna fixade. Sen skulle jag åka in till Lund men jag missade bussen för att det tog längre tid att göra naglarna än jag trodde. Så jag gick in till Ida, hon hade börjat jobba och där väntade på nästa buss. Då bestämde vi att jag skulle åka med henne hem på kvällen... Roligt:) Så vid halv fem åkte jag in till Lund och fikade med Henrik. Mycket trevligt, va ju typ ett år sen jag träffade honom. Eller vi fikade egentligen inte för jag kom in till Lund och tjatade om hur hungrig jag va. Så jag fick mat. Bra!
Efter mat och trevligt sällskap åkte jag tillbaka till Lödde, gick in till Ida. Då bestämde vi att jag skulle gå och handla mat... Men vi skrattade mest åt hur vi skulle betala, Jag hade typ 80 kronor på mitt kort och Ida 65 på hennes. Så jag fick kila till Matte och tigga lite pengar. Då lyckades jag få ihop en påse med lite mat.
När dom slutat jobba, Ida och Matte åkte vi hem till Matte och lagade mat. Och kollade film.
Nu vet jag att jag har en ny person som läser min blogg och som gärna kopierar...

Sen inatt kilade jag och Ida hem till henne och tittade på one tree hill och somnade.

Idag har jag inte gjort mycket, mer än handlat frukost med Idos, gått hem till Matte och ätit. Sen åkte vi till Lödde, Ida skulle träna, Matte skulle jobba och jag skulle hem.

Ett kinderägg till tack.
(vilken tur att jag har två kvar)

Ida<3

Ida är verkligen den bästa vän man kan ha. Jag är lyckligt lottad att ha henne som vän.
Hon är underbar, fantastisk, rolig... Ja hon har allt som den bästa vännen ska ha.
Jag älskar henne så mycket<3 föralltid. Det är en sak som är säker.

Folk brukar fråga mig hur jag kunde göra en tatuering med en vän. Och svaret är, det va inte så svårt.
Om vi en dag skulle bli ovänner, vilket jag inte skulle klara, så har vi ändå haft den bästa vänskapen tillsammans. Jag har aldrig ångrat att vi tatuera oss tillsammans och det kommer jag heller aldrig att göra.

Alla har säkert en bästa vän, och då vet ni också hur fantastiskt det är och hur bra man mår.
Jag har många underbara vänner, men med Ida kan jag verkligen dela allt (inte killar då va).
Hon vet allt!




Älskar dig bästis.

Duktig flicka

Har vaknat, ätit frukost och skickat hem Ida...
Och nu städar jag för fullt. Men fy fan vad varm jag är!

Men rent ska det bli.

Måndag kväll

Sitter på samma ställe med samma position som igårkväll när jag bloggade. Jag och Idos har längtat hela dagen tills vi fick sitta här med våra datorer igen.
Imorse var det dags för sjukgymnasten igen. Lyckades med att inte försova mig idag. Bra jobbat. Tur att Ida va här och drog upp mig, hon skulle till jobb, så då fick jag också gå upp.
På vägen in till Lund och hem igen lyssnade jag på mina nya låtar på Ipoden. Ida la till nya låtar för några dagar sen, tur va det, annars hade jag inte använt den idag. Köpte den för två år sen, har använt den max 10 gången eftersom jag bara haft skitmusik. Men nu ska jag bära den med mig överallt. Såå tack bästis.

Efter mitt besök där med en massa träning åkte jag hem, duschade och gjorde vid mig, tog en promenad med Nikkie och sen va det dags för jobb. Sista dagen imorgon som mammas vikarie.

När jag hade en halvtimme kvar på jobbet kom Idos. Hon fixade nytt körkortstillstånd, så nu jäklar ska hon ut på vägarna. Hoppas hon får sitt körkort snart. Måste ju ha det till Öland.
När jag slutat åt vi falafel i bilen och körde sen till Rebeckas nya lya. Riktigt fint ställe.
Där blev det lite kafferep och paj, och en massa massa massa prat. Bestämde in en träff den 6 juni, då ska vi ha sexparty och jag ska köpa en massa. Om jag ska:) Kan va bra att ha.
Också bestämde vi en tur till Malmö för en drink nästa vecka. Ska spana in alla snygga killar. Ohh yes!
Efter kafferepet åkte jag och Ida hem till mig, halv kollade på en film, som inte va så bra, så vi såg inte så mycket. Och nu sitter vi här, trötta och ska snart sova.

Imorgon ska jag städa lägenheten. Måste va rent och fint när mamma och pappa kommer hem.

Längtar som bara den till nästa vecka. Torsdag till söndag åker jag och Ida till Öland. Ska festa och söka jobb.
Nu är det bara tre månader kvar tills vi flyttar dit. Längtar...


Sov gott mina kära vänner. Puss & kram


Dags för sängen...

Nu va syskonkvällen slut...
Vi kollade på film, my best friends girl. Men som jag skrev tidigare, så somnade jag och missade ganska mycket.
7 ungdomar i huset är för mycket, tur att vi inte bor så alltid, hade inte klarat det allt för många timmar, det va bröderna med flickvänner, Ida, jag och J.
Nu ska vi sova. Jag och Ida sitter i sängen med varsin data, har ingenting att prata om. Hihi
Bara igår som jag hade SÅÅ mycket att berätta.
Ska bli riktigt najs att sova, synd bara att vi måste ställa klockan.




Idos och jag i Stockholm i höstas.





Och föralltid Soulmates och bästa vänner<3
Du är verkligen den bästa och får mig att må så bra, varje dag.
(Utom på morgonen ibland, då vi båda har så jäkla dåligt morgonhumör)

Du er verkligen min beste ven.
(läs danska)








Full & bakis.

Fyy fan vad vi va fulla igår & fy fan vad jag é bakis idag. Nu låter jag som en riktigt fjortis. Men det är bara sanningen.

Igår bjöd jag hem några vänner för att fira min födelsedag. Vi åt en god middag som jag och Ida lagat. Efter många kryddningar blev den inte så tokig, sen bakade vi rosa muffins.




Sen bladade vi drinkar och väntade på att dom andra skulle komma. Och vid sju dök dom upp:)



Vi åt och hade det trevligt och sen tittade vi på Eurovision, lite mycket arg är jag. HUR KUNDE MALENA HAMNA NÄSTAN SIST. Vad lyssnar folk på egentligen, ingen bra smak.


Vid tio åkte några av tjejerna hem. Och vi fyra som va kvar festade vidare. Då bestämde vi även att vi skulle gå ut. Jaaa vad roligt:)
Jag, Ida och Cecilia blev det som gick ut. Ringde min storebror, men han va inte så sugen på att skjutsa in oss. Så istället ringde vi min lillebror och han och J körde oss. Tur att man har snälla brödrar.
Så lite över tolv kom dom och hämtade oss. Vi skulle till slagt men ändrade oss på vägen och åkte till KB istället, bara för att Idas ragg och hans kompis va där. Så vi kom dit fulla och glada, betalade inträde, hängde in jackorna och gick på toa. Sen kom messet, att dom inte va där längre. Vad skulle vi göra där då? Inget, så vi tog jackorna och gick. Jag tyckte att det va sjukt onödigt att ha betalt inträde för att va där i fem minuter, så jag frågade han som tog betalt om jag kunde få göra en reklamation. Och snäll som han va sa han att det va lugnt och gav oss pengarna tillbaka. Sjukt snällt, det är sånna männsikor som gör en glad. Såå han fick en stor kram och jag va nöjd.
Vi tog en taxi till Slagt. Måste hälsa till taxicaffisen, då vi berättade för honom att jag har en blogg. Ida tog en lapp och skrev petronellap.blogg.se och satte vid hans förarbevis. Haha, undra hur många som såg den, eller om han slängde lappen kanske.
Hade riktigt kul på Slagt, dansade en massa till goa schlagerbitar ett par timmar.
Sen kom lillebror och hämtade oss igen och körde hem oss.
Chrille sa en sjukt rolig sak:
Jag: Kör inte så fort. Polisen kan stå där framme.
Chrille: Undra vad han tagit mig för. För att jag kör för fort eller för att jag har två fulla fjortisar i baksätet?

Chrille körde oss till Lomma sen fick jag och Ida åka till Bjärred med J. Där blev det en liten roadtrip in på en liten gata. Haha
Resten vill jag inte berätta om. Men vid halv sex gick jag och la mig. Skönt skönt skönt.


                                                        Best Friends<3

Vaknade några gånger imorse, men vid halv ett gick jag upp och åt frukost med Andreas och Elin. Sen promenerade vi ner till sommarkiosken och köpte glass. Och efter det åkte vi till Lödde för att hya film.
Så ikväll blir det film och middag med Ida, Andreas, Chrille, Elin och Erica. Men jag lär somna.

Måste berätta att fredag kvällen också va helt perfekt. Jag och Ida festade i Landskrona. Först drack vi och åt lite hemma hos henne, sen gick vi till Matte och fortsatte förfesta. Dit kom också Alex:) Vi spelade spel och blev lagom onyktra, sen gick vi ut, till två olika ställen.
Efter dans och mer dricka gick vi hem till Matte för att sova.
Och det va riktigt gött. Riktigt gött.

Hoppas du också haft en toppen helg.
Tack Ida, Anna, Linda, Rebecka, Cecilia och Helena för presenterna och för att ni ville komma.

FFFEEESSSTTT

Nu äntligen ska jag få sova. Har varit askul ikväll men jag är helt slut nu.
Tänkte ju skriva om denna underbara kväll nu, men jag orkar seriöst inte.

Sov gott till soluppgången.

.

Här sitter jag i soffan hemma och kollar criminal minds. Bredvid mig sitter min BFF:) och i andra soffan min broder.
Imorse skulle jag till sjukgynasten, men lyckades försova mig, så jag missade min tid där. Riktigt jobbig morgon. Sen har jag varit och jobbat. Och direkt efter jobb körde jag och hämtade Ida i Lödde. Vi skulle handla mat till lördag kväll.
På lördag ska jag ha födelsedagsmddag och har bjudit hem några riktigt goa vänner. Synd bara att alla inte kunde.
Hoppas på att Matte ställer upp som servitör. Bar överkropp och fluga, kan man önska sig mer?

Vi ville egentligen gå på bio ikväll, men det fanns ingen bra film i Lund. Så det blev tv istället.
Imorgon ska vi till skogen och promenera med hundarna. Ska bli mysigt. Efter det ska Ida jobba och jag hem och göra vid mig för kvällen. Sen åker jag tillbaka till lödde och hämtar Ida när hon slutar. Sen blir det FEST hela natten.
Ska bli riktigt roligt att gå ut imorgon. Va en evighet sen jag va ute känns det som.

Nu har jag inget mer att berätta.
Puss Puss Puss

PS. BFF= Best friends forever, och det är då Jag & Ida

Tröttis

Igår kollade jag på när Ida tränade fotboll. Hon va riktigt duktig. Men helt slut:)
Fick också se en skymt av...:)
Efter det åkte vi hem till mig, jag, Ida och Elin. Köpte med oss Mcdonalds som vi tryckte i oss när vi tittade på Eurovision.
Bra jobbat Sverige.

Denna dagen har bara försvunnit. Vaknade ganska tidigt och gjorde frukost till mig och Ida. Sen gjorde vi vid oss för att ta en promenad med Nikkie ner till sommarkiosken och äta glass. När vi satt och åt frukost va det himla fint väder och solen sken, men vad hände när vi kom ut? Jo solen fösvann och det blev kallt. Men det hindrade inte oss.
Vi ville helt enkelt ha en glass.
Efter den goda glassen, eller ja halvgoda, så promenerade vi hem igen. Då va Nikkie helt slut och galen.
Vaknade förresten av att Sofia ringde imorse. Blev ett mycket kort samtal.
Jag: Hej
Sofia: Hej babe, oj sover du, väckte jag dig?
Jag: Ja
Sofia: Förlåt, vi hörs senare istället.
Hejdå!
Detta va klockan åtta. Jag är inte SÅÅÅ morgonpigg att jag är vaken så tidigt om jag inte måste. Så nu ska jag ringa henne, nu är jag pigg för att prata.
Sen har jag varit och jobbat lite extra idag för mamma. Kom hem för en stund sen, men har hunnit med att laga mat till mig. Så duktig jag är. Snart jag jag lägga mig på soffan och kolla tv, tycker att jag är värd det.

Nu är jag helt ensam och det tycker jag inte om. Eller Nikkie är också hemma och tar hand om mig.
Hon är nog leksugen nu. För hon hoppade precis upp till mig. Så innan soffan får jag väll leka lite med henne.


21 år

Då var man 1 år äldre och 1 år rynkigare.
Hade en jättebra födelsedag igår. Började med skönsång och presenter av mamma, pappa, Andreas och Elin. Sen kom Ida till mig och fikade. Mysigt:) Fick mycket fina presenter av henne också. Blev jätteglad.
Sen åkte vi till Lödde och jag shoppade loss på Gina Tricot. Men hela min shoppingtur på Center Syd var minst sagt stressig. Efter det åkte jag hem och tog det lugnt. Senare på kvällen åkte jag till Lödde för att hämta Ida när hon slutade jobba. Körde dit, så det va min första körrunda på 3 månader, har inte fått köra förut, eftersom jag blivit opererad. Men igår körde jag igen och jag överlevde och det gjorde alla andra också som jag passerade. Sen åkte vi hem till mig och åt en god födelsedags middag med familjen, en sen sådan då middagen var klar halv tio.
Men hade trots all stress en riktig toppendag, kan ju bero på att jag firade den med mina favoriter.

Helgen har också varit hektisk, började jobba igen i torsdags och jobbade tors-söndag. Gick bra, riktigt kul natt va tillbaka.
I fredags kväll träffade jag mina gamla klasskompisar från gymnasiet. Roligt roligt. Några av dom har jag inte träffat på 1,5 år. Fast det kändes som förra veckan. Vi träffades hemma hos Linn och festade och spelade spel.

I lördags kväll firade vi mig med släkten. Såå roligt att fylla år:)

I söndags va jag trött efter jobb och det lugnt efter jobb och längtade till igår. Jag är som ett barn fortfarande när jag fyller år.

Nu är jag stressad igen, men va tvungen att blogga lite ändån. Ska snart ut på promenad med Nikkie sen iväg. Och ikväll ska jag kolla när Ida tränar fotboll för första gången på flera år. Spännande:)

Måste klä på mig. Vi hörs!

Ska bli skönt att sova.

Kära bloggläsare.

Nu ska jag berätta för er om min braiga dag. Va ju på riktigt glatt humör imorse som jag skrev tidigare. Duschade och gjorde vid mig för att sen ta bussen till Lund. Pratade med Ida innan frukosten och då bestämde vi att hon också skulle följa med på shoppingturen. Så vi träffades på bussen och åkte till Lund för att möta upp Rebecka. Skulle träffa henne vid Sofiagrillen och jag och Ida va där fem minuter innan vi skulle träffa Rebecka, så då passade vi på att äta. Åt korv med mos, men hann inte äta så mycket innan Rebecka kom så det mesta åts i bilen...

På vägen till Malmö berättade jag för dom att jag ville noppa och färga ögonbrynen på salong. Så direkt när i kom till Malmö letade vi efter en salong, den första kunde inte hjälpa oss men på andra salongen fick vi tid två timmar senare (Rebecka också). Kostade bara 125 kronor och jag blev överlycklig, jag trodde typ att det kostade 500. Sen sprang vi runt på stan och shoppade, jag hittade en massa fina saker. Ett blått & vitt linne, ett par rosa korta chinos/shorts, en tröja, ett armband, nagellack, läppglans och en annan tröja/ linne. Är riktigt nöjd. Provade allt nu när jag kom hem och det satt perfekt, provade inte det i affären, brukar oftast inte göra det då jag är lite lat och tycker det är jobbigt. Sen var det dag för det här med ögonbrynen. Ja vad ska jag säga om det?! Det blev mörkare kan man säga.
Tar nog ett par dagar innan jag kan vänja mig, syns stor skillnad, men dom andra sa att det såg bra och naturligt ut så jag får hoppas på det!
Kvinnan som gjorde det va mega trevlig. Så flera pluspoäng till henne.

Efter besöket på salongen sa vi adjö till Ida som skulle hemåt och jag o Rebecka åkte tillbaka till Lund. Där gick vi till Tatung och åt kinamat, riktigt gott. Jag åt tre små rätter, min favorit, och friterad ananas med glass. Sen va jag verkligen proppmätt och kunde knappt andas.
På restaurangen kom vi in på djur och började prata om våra olika husdjur. Och Rebecka berättade att hon för ett tag sen fick reda på att hennes kanin Milla egentligen är en Mille:) Ganska rolig berättelse.

Sen var det min tur att åka hemåt och nu har jag varit hemma ett tag. Nu har jag kollat på The Mentalist, ja han är bara för snygg:) Någon som kan fixa ihop oss två, Patrick Jane och jag alltså!?

Nu ska jag sova och drömma om honom.

Till Malmö.

God morgon.

Jag är på riktigt gott humör idag, fast det regnar. Också är jag sjukt hungrig, men är rädd för att vi inte har något gott hemma till frukost.
Har hunnit med att göra en massa nu på morgonen... Läst bloggar, kollat facebook (är lite arg, nej mycket arg) och flyttat över pengar till kortet för jag ska in till Malmö idag. Najs, men det kunde varit lite bättre väder för en runda i stan.
Kanske inte va så mycket jag har hunnit med, men ni ska tänka på att jag bara varit vaken en halvtimme.
En sak förstår inte jag. Jag är lite konstig. Igår va jag tvungen att gå upp senast halv tio, när klockan ringde va jag trött och sur för att jag inte fick sova längre. Men nu imorse hade jag världens chans att sova länge, men vad gör jag, jo jag vaknar kvart över nio olch vill inte sova mer... Jag förstår inte. Dagens dilemma:)

Nej nu blir det frukosten, en skön dusch sen måste jag välja kläder för dagen. Skulle vilja ha ett linne som jag impulsköpte i fredags men det känns för kallt. Så får se vad det blir:)
Idag ska jag iallafall shoppa. Först ska jag åka till Lund och möta upp Rebecka sen åker vi tillsammans till Malmö...

Ha e fin dag.

Natti natti.

God natt mina vänner. Nu ska jag sova:) La mig precis i sängen. Skönt, men hade varit hundra gånger skönare om jag varit nyduschad och sängen renbäddad. Men det får gå ändå!

Ska bara ringa Ida först, sen kommer jag att sova gott.

Ny vecka.

Måndag igen, fy vad veckorna går snabbt. I lördags va jag ju på bröllop, det hade jag sett framemot i mer än ett år och nu är det förbi. Tiden går ju bara för snabbt. Så det gäller att ta vara på tiden... Den kommer inte tillbaka.

Jaa och vad har jag gjort idag för att ta vara på tiden? Inte allt för mycket.
Imorse va jag hos sjukgymnasten och tränade lite och fick akupunktur, 14 nålar idag. Det blir bara fler och fler, men det hjälper grymt mycket. Sen när jag kom hem va jag tvungen att göra några utbildningar till jobb eftersom jag ska börja jobba igen. Har varit hemma i 3 månader nu så det ska bli otroligt skönt att göra något vettigt om dagarna. Och framförallt att få pengar igen, då det har gått åt en massa sparade pengar istället. Har ju mest fikat och shoppat den mesta tiden och då försvinner det en hel del pengar. Efter att ha gjort några utbildningar (som inte va allt för roligt) åt jag lite mat. Sen tog jag en promenad med Nikkie. Men hon va inte så sugen på att gå idag, utan la sig mest och vilade på gräset. Sen hälsade hon på två killar som åkte skateboard. Dom frågade om dom fick klappa henne och det fick dom. Men Nikkie blev så glad att hon började jucka på den ena killens ben så jag fick dra bort henne. Hon har nog missat att hon är tjej och inte ska jucka, det är liksom inte hennes uppgift.

Nikkie
Kan man annat än tycka att hon är söt? Hihi


Nu är jag hemma igen, har nyss läst den senaste Veckorevyn. Fick en massa tips och ideér.
I mitt horoskop stod det: Just nu räcker det för dig att bara vara. Du njuter av våren, och det passar fint med lugna promenader eller fundersamma samtal. Allting som kräver stress eller högt tempo får vänta till en annan gång. Till och med kärleken föredrar du en aning stillsam, utan större passion.
Kärlek/sex: 3 hjärtan
kul/nöjen: 3 stjärnor
tur/pengar: 2 pengar
Hmm... Jag undrar om horoskop är sanna?! Det är sant att jag njuter av våren, men kärleken önskar jag att den inte vore så stillsam.
Jag är förresten Oxe, det är denna månadens stjärntecken. Och det är en viss Pernilla fyller år om en vecka. Bäst att berätta det för alla, vill ju inte att någon glömmer det.

På vägen till bussen pratade jag med två gamla kompisar från gymnasiet. Har inte pratat med dom på mer än ett år. Men till helgen ska jag äntligen få träffa dom två och några andra igen.

Nu kommer mamma snart hem från jobbet och då ska min kurrande mage få mat. Vad det blir vet jag inte ännu!
Och ikväll måste jag fortsätta med utbbildningarna så att jag blir klar med alla tills torsdag.

Hejdå!

The wedding.

Jaa, igår gifte han äntligen sig, min farbror. Dom sa ja till varann kl 14.30 och det var precis att jag och min kära familj hann i tid till kyrkan.
Vi lämnade Bjärred innan elva, i god tid. Men på vägen upp till Ljungby missade pappa avfarten till E4 plus att han var tvungen att tanka och senare för att handla en hamburgare. Alltså är allt som vanligt... Hur god tid vi än är ute är vi alltid sist. Vi kom fram till stället vi skulle sova på vid 13.30, då skulle pappa och mina brödrar byta om till kostymerna. Och vi andra stod och stampade. Sen körde vi i världens fart till kyrkan och parkerade bilarna klockan 13.50. Då ringer Mats, min farbror och frågar när vi kommer... Pinsamt, men alla är nog ganska vana:)
Det va otroligt fint i kyrkan och jag kunde inte hålla tårarna borta....


Efter kyrkan var det middag och bröllopsfest  i en lokal en liten bit från kyrkan. Allting va jätteroligt och det är verkligen en minnesvärd dag. Pappa va så otroligt glad och mallig hela dagen, då många av gästerna trodde att pappa var Mats lillebror, pappa är 44 och Mats 32 alltså 12 års skillnad. Så förstår inte riktigt hur folk använder ögonen. Men pappa växte och var stolt. Haha




Idag har vi kört hem igen, lite slitna hela högen. På vägen hem körde vi inom mormor och morfar för att hämta Nikkie. Där spelade jag, Erica, Andreas och Chrille lite badminthon, men det gick inte så bra för oss. Sen blev det pannkakor för hela slanten innan hemfärden. Smaskens.

Och nu ikväll ska jag ta det så lugnt som bara möljigt. Har varit en toppen helg och jag är trött...


1 maj

Glömde visst bort att blogga i onsdags, skulle ju skriva om hur det va i Önnestad. Men jag har haft fullt upp. Och nu har jag glömt bort hur det va... Nej, men för att göra en lång historia kort: Jag hade en rolig dag där. Fick teckna lite på nytt, träffa alla, åka in till stan, shoppa & äta kinamat. Med andra ord, en toppen dag med härligt sällskap.

I onsdags kom Cecilia hem till mig tidigt för vi skulle åka till Lödde, för lite shopping (idag igen), fika och tatuering. Hittade två fina tröjor som jag köpte, sen bar det av till systemet för mer shopping. Sen köpte vi fika och satt ute i solen och åt, härligt. Solen är verkligen en kär vän som alltid är välkommen. Och efter ett par timmar där åkte vi till tatueraren. Jag hade bokat tid till Cecilia i januari och nu va det dags för henne. Jag ville också. Så jag va tvungen att fråga om hon inte hade tid till mig också. Jaaa, det hade hon:) Så jag fick en ny tatuering på handleden och Cecilia en på foten. Så nu är vi pyntade och fina. Efter det åkte vi hem till Ida och grillade och hämtade tält till gårdagens fest:)

Ja och igår blev det en riktig kanon dag. Öppnade första cidern klockan halv tio sen fortsatte det hela dagen. Åkte hem till Ida vid nio, där åt vi frukost tillsammans. Sen åkte vi in till stadsparken i Lund, jag, Ida, Emelie och Markus. Och det va vi ju inte ensamma om. Herrejävlar med folk... Men trevligt va det. Fast ändån för mycket folk, vad gjorde alla där, jobbar ingen liksom? Efter några timmar där åkte vi hem för att göra vid oss inför kvällen. Sen tillbaka till Lödde efter en snabb tur hemma. Där kom jag hem till en sovande Ida. Efter att hon vaknat  till liv grillade vi och drack. Sen började folket dropppa in. Blev en sjukt rolig fest med trevligt folk.
Synd bara att Ida inte kunde va med hela kvällen, hon hade huvudvärk och fick gå och vila, jag sprang in och ut till henne med skvaller istället. Så att hon blev uppdaterad.
Jag är riktigt nöjd med dagen och kvällen, speciellt runt 01- tiden:) Hihi

Idag vaknade jag tidigt, då bröt helvetet loss, när jag berättade för pappa att jag tatuerat mig igen. Han blev inte så glad, och sa att nu trillar dom dit en efter en. Sen fick jag lova att inte göra fler tatueringar... Så nu är det stop. Fast det gör inget, för nu vill jag inte ha fler eller jag vet inte vad det skulle va i så fall. Jag har redan den finaste jag kan ha:) Min tatuering som jag gjorde förra sommaren med Ida. Soulmates för alltid<3
Sen åkte jag till Lödde för att städa upp efter igår, men duktiga Lotta hade redan gjort det mesta. 
Så efter en stund hos dom åkte jag ner till Center Syd med Mamma. Köpte klämmor och strumpebyxor till imorgon. Vill egentligen inte ha strumpebyxor, kommer att va sjukt varmt, men mina ben ser inte riktigt kloka ut. Bleka och fula som dom är. När jag kom hem igen somnade jag i två timmar, helt slut.
Imorgon ska jag på bröllop, min farbror gifter sig. Så underbart med kärlek:) Mamma har gjort brud o tärnbuketterna idag, dom blev sååå fina. Jag vill också. Kanske bäst att hitta en man först..

Nu ska jag titta på film, sen måste jag sova. Ska upp tidigt imorgon, bröllopet börja i kyrkan klockan två, men vi ska köra redan halv elva, klara och fina.
Såå ha en underbar helg mina vänner och sov så gott.

RSS 2.0