Pass Pengar P-Piller

Pass Pengar P-Piller de tre fina P:na.

Lika fina som i Pernilla Petronella Persson.
Men fortfarande heter jag ju inte det!

Nu åker jag:)
Fint som snus!!

Baby Good Bye

Om en timme åker jag.. Fett najs.
Nu har jag duschat och snart packat ner allt. Har nymålade tånaglar och nyrakade ben. Allt måste va fint!!
En vecka i solen är min räddning.

See ya.

P.S 1. Ida, håll ställningarna på bloggen...

P.S 2 Hur svårt kan det va att svara på ett jävla mess??
Tack Tack Tack, jag uppskattar det så mycket...


Love Love Love

FJÄRILAR I MAGEN

För snart åker jag. Eller ja, jag ska ju hinna med en massa innan jag är färdig att åka. Men typ snart.
Nu tänkte jag slänga ner allt i resväskan, annars blir det lite svårt att sova eftersom allt ligger på sängen. Men det är kanske någon som har en säng att låna ut eller dela med mig?
Ska bli såå himla skönt skönt skönt. Att bara få njuta och inte göra någonting. Imorgon åker vi vid tio och sen lyfter planet vid ett tiden. Så hela morgondagen går åt till att åka.
Hoppas jag har fått med mig allt jag behöver. En vän sa innan: Ta med dig pass, visakort och underkläder sen fixar du resten där. Men dej det fungerar inte riktigt för mig, vill ha med mig mina favvisar och en massa nytt.
Kameran och Ipoden är laddade så jag ska nog klara veckan utmärkt.

Jag kom nyss hem från Lödde, har haft min efterlängtade kväll med Ida. Jag åkte hem till hennes familj och satt och snackade med dom tills Ida kom hem. Känns så skönt med den familjen, alla är verkligen guld värda och jag känner mig så välkommen. Tänk vad jobbig det hade varit att åka hem till en kompis och vänta tills den kom hem och samtidigt inte känna sig välkommen. Men så är det icke med familjen Ida.
När Ida väl kom hem stck vi ner och handlade mat och körde ut till Barsebäck och åt. Mysigt men kallt.
Sen åkte vi och handlade lite och hyrde film som vi såg hemma hos Idos.
Underbara kväll.

Här är en fin bild på mig och Ida från Bulgarien 2006.
Då va vi bara små töser, nu är vi stora kvinnor.


En mycket speciell resa. Men den gav mig världens bästa vän!
Utan Bulgarien hade vi kanske inte funnit varandra på detta vis.



Vi föralltid<3

Ååhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Jag blir galen.
Och nu funderar jag seriöst på att boka om min resa och va borta typ 3 veckor istället, så att jag kan ta med mig allt jag vill.
Jag är hopplös....

Snart ska jag till Lödde och möta upp min käresta.

Snart klar.

Packar för fullt. Ska bli så himla gött med en vecka i Grekland.

Här är min resekompanjon Cecilia och det är vi två som ska göra Grekland osäkert!!





Resväskan är framme

Nu har jag några roliga timmar framför mig (ironi). Jag hatar att packar för det är så himla svårt. Vet aldrig vad jag ska ha med mig och blir aldrig nöjd med de kläder jag tagit med mig på en resa. Men nu är jag tvungen att börja...
Imorgon bär det av:)

Avundsjuk???!!!

Underbara dag

Denna dagen hade jag längtat efter, men den blev inte riktigt som jag tänkt mig. Skulle träffat Ida hela dagen, men hon va tvungen att jobba. Ibland är chefer för kassa.
Men vi ska ses ikväll istället. Så då blir det en massa skoj då!

Imorse gick jag, mamma och pappa ner till stranden och solade ett par timmar. Gött. Vädret är helt underbart idag. Efter en stund kom Andreas och NIkkie ner där och då fick den lilla busen bada. OCh hon simmade för första gången. Så nu luktar det bara blöt hund i hela lägenheten. Nu har jag precis käkat lunch och snart ska jag och pappa åka till Lödde, jag tänkte handla det sista inför semestern. När jag sen är hemma igen blir det till att packa för fullt så att jag är helt klar innan kvällen.

Hoppas ni har det lika bra som jag denna soliga dag.
Nu drar jag ut och inte ska jag glömma brillorna.  
                  . SLUT

+ 69 år

Ja så känner jag mig ikväll, mina 21 år + 69 år = 90 år. Ja, jag känner mig som en gammal 90 åring. Fast det kan jag egentligen inte veta, men jag kan tänka mig att en 90 åring känner sig så här trött, sliten och alldeles förvirrad.

Sitter och kollar på Beck. Men nu är det nyheterna så då passar jag på att skriva lite. Har redan sett denna Beck filmen förut, men jag kan verkligen inte komma ihåg hur den slutar. Nu börjar den snart igen, men jag ska allt skriva lite till först.

... Vad har jag gjort de senaste dagarna?
Jo jag har saknat Ida en massa, hon åkte till London i torsdags, så jag har inte träffat henne på lääääänge. Men hon ringde för en stund sen och sa att hon satt på tåget och va hemma i Sverige. Och glad blev jag. Imorgon ska vi hänga hela dagen tillsammans. Och göra det som vi är bäst på:) Bara umgås!
Också blir det ett litet hej när vi ses med en stor kram och ett hej då med en stor kram när vi avslutar dagen. För på onsdag är det min tur att lämna Sverige.

I onsdags förra veckan åkte jag och Andreas hem till mormor och morfar och åt pizza och lämnade Nikkie. Sen sov vi där och Andreas åkte hem till jobb tidigt på morgonen, men jag stannade. Så när vi hade ätit frukost gick jag och morfar ut på en låååång promenad med hundarna, Nikkie och Toker. Vi va ute och gick på stigar, gator och skogar i nästan två timmar. Sen flöt dagen på med en massa mys och god mat.
På fredagen tog jag bussen hem och åkte raka vägen till jobb. Eftersom jag är så snäll sa jag ja till att jobba midsommarafton, eftersom ingen annan kunde... Eller ville.
Kvällen på jobb gick väldigt snabbt. När jag kom va det full kaos, då det va strömavbrott på hela stället. Men är man ett bra team fixar man allt!
Så nu har jag jobbat de senaste fyra dagarna. Kanske därför jag känner mig som en gammal tanta.
Men jag har hunnit med att ha kul också:) Har myst och snackat en massa med en trevlig typ.

Nu ska jag kolla Beck igen. Och efter det ska jag sova. Sova gott!


16/6

Idag ska jag inte göra allt för mycket. Ska mest ha en slappe dag. Kom nyss hem från Nova, men hittade inget speciellt, bara en glass. Gött! Men ska faktiskt va lite duktig idag ändån, ska städa hemmet lite. Behövs ibland. Speciellt mitt rum.

Igår jobbade jag hela kvällen. Ganska skön kväll på jobb, kul nu när jag kommit in i det igen. Men fy fan vad det är jobbigt att jobba när det är varmt. Trodde att jag skulle falla ihop igår...

Hörs senare!

Oj oj oj

Vad jag har varit kass den senaste veckan, eller egentligen de senaste två veckorna, sist jag bloggade förutom när Ida blev mormor va ju på Öland. Så dåligt av mig coh det syntes på min statistik kan jag lova.

Den senaste tiden har varit upp och ner, jag har mått bra men ändån inte. En massa blandade känslor för allt.

Nu är alla studenterna förbi och jag hade det allra roligast på Lottas. Kanske för att jag då fick umgås med mina närmaste vänner. Veckan innan Lottas student va vi inne i Lund och kollade på hennes bal, vipans bal. Helst sjukt att det redan gått två år sedan vi tog studenten och hade bal. Men alla va så himla fina. Under det kommande året ska jag och Ida hitta varsin 91:a så att vi också kan få gå på bal nästa år. Jaaa:) Men alla studenterna va riktigt trevliga i år.

Förra veckan träffade jag en massa vänner och umgicks. Har ju inte så mycket tid att träffa alla från klassen och Önnestad längre, så det kändes bra att få träffa några av dom.
Och i fredags blev det en lugn kväll med film efter jobbet. Ville sova tidigt för att orka med lördagen. Och det lyckades jag med, även om jag fick ett trevligt samtal på natten som höll mig vaken en stund.
Igår, lördag va det min och Idas dag. Vi skulle åka till Trelleborg och shoppa o kolla fotboll. Det har vi bestämt sen evigheter tillbaka. Men varför Trelleborg? Jo för att på Gran Canaria träffade vi ett gäng och några av dessa spelade fotboll i Trelleborg och skulle möta Lödde igår. Matchen va bra även om Lödde inte vann, men det va tur att dom inte gjorde fler mål. Det blev en snabb tur på stan också och vi hittade några fina saker. Jag som egentligen inte skulle shoppa, eftersom jag har handlat en massa massa massa nya kläder denna veckan. Och igårkväll åkte jag och ida på äventyr, vi är helt sjuka. Men roligt hade vi:) Kvällen avslutades på en fest i Malmö tillsammans med killarna från Trelleborg. Kan säga att en där är nog väldigt förälskad i min vän... Håller tummarna för han:)

Idag har jag jobbat och umgåtts med familjen på kvällen och nu ligger jag nerbäddad i sängen och ska snart sova.



Tack för igår Bästa Ida.

Mormor Ida


Idag 11/6 2009, exakt två år efter studenten har Ida gått och blivit mormor. Är det inte underbart?




Här är lilla PussyD som blivit stor och nu också mamma.
Grattis Mormor Ida.

Student nr 1

Ikväll är det dags för årets första studentskiva och den är Carolines. Ska bli trevligt även om jag egentligen är mest laddad för att sova. Men trevligt sällskap och god mat är aldrig fel. Blir nog en ganska tidig kväll ändån, de flesta i familjen ska jobba imorgon. Själv kan jag sova hur länge jag vill:) Gött.

Har inte alls varit på humör denna veckan, kan va därför jag inte kladdat något på bloggen.
Men även om humöret inte varit på topp har jag ändån lyckats göra en massa roliga saker.
Min vecka berättar jag om en annan gång, nu ska jag nämligen slänga på mig några fina kläder för kvällen.

Ha det fint.
Puss & kram

RSS 2.0