090723

Imorgon är det lön och den är väldigt efterlängtad, då det är dags att betala en massa räkningar.

Nu ska jag göra Ida glad och uppdatera. Fast egentligen behöver jag inte skriva vad jag har gjort för det ver hon redan, eftersom hon har varit med på typ allt:)

Igår vaknade jag upp hemma hos Ida vid kvart i tolv när mamma ringde och undrade vart jag höll hus. sen somnade jag om en stund och vid kvart över kom Andreas och hämtade mig och skjutsade hem mig. Egentligen borde jag ha sovit en massa när jag kom hem, men nej, istället storstädade jag lägenheten och tvättade en massa. Och lagade en otroligt god middag. Sen började tröttheten komma, så jag vilade en stund. Och vid åtta körde jag till Lödde, hämtade Ida, handlade mat och godis, hyrde en film och körde hem till henne och kollade. Vi tittade på den senaste Wallander filmen.
Efter filmen var det dags för mig att åka hem. Men då hittade Ida inte två av kattungarna... Så vi började leta, inne och ute. Typ en kvart letade vi för fullt, men hittade inte dom. Sen gick jag in och kollade under en fåtölj och där låg de små sötisarna och hade det mysigt. Klart att dom inte ville berätta var dom va. Tur att dom va inne och inte ute, för där hade dom nog inte klarat sig så länge.

I tisdags åkte jag och Linda ner till stranden och låg där i kanske fem minuter... Fullt med moln och blåste som fan, så vi bestämde oss för att åka till Lindas jobb och lägga oss på gräset istället. Där låg vi en timme och krängde riskakor innan vi åkte hemåt igen. Linda släppte av mig hemma och jag skulle duscha och göra vid mig inför kvällen. Skulle på grillfest hemma hos Linda.
Blev en mycket lyckad kväll. Vi åt en massa gott, drack och spelade drickspel. Alla blev lite lagom berusade. Vid elva sa jag & Ida att vi ville ut, men sa vi att vi skulle tänka på det ett tag till, om vi verkligen palla. Vi hade ju kul hos Linda.
Sen sa vi: Jo men vi sticker ut, Ida kollade upp vart vi kunde gå ut. Men vi sket i det då. En stund senare bestämde vi oss igen för att gå ut, men sket i det. Eftersom de flesta uteställena stängde vid 3, tyckte vi inte det va lönt eftersom klockan redan va ett. Haha en massa velande om denna utgång. Och gissa vad? Jo klockan kvart över två kom taxin och hämtade mig Ida och Peter och vi drog in till Malmö. Vi hann ju dansa en halvtimme innan dom stängde. Dock kände vi att det va onödigt när vi kom dit och skulle betala inträde, och det kostade 140 kronor fast dom stängde snart. Där träffade vi den största vakten jag någonsin sett. EN JÄTTE. Och det är inget skämt.
Istället gick vi bort till casinot. Men shit vilka regler dom har där, får inte hälsa, ge pengarna i handen, va minsta lilla berusad...
Ida och Peter betalade inträde, när det va min tur fyllde jag i en lapp, då träffade Ida en kille som vi träffade på semestern och pratade med honom. Han frågade när dom skulle få komma på grillfest hos oss. Och Ida sa: Ja men vi har ju bjudit hem er, men Sebbe kan ju aldrig, han jobbar ju alltid den Bögjäveln. Sen gick Ida bort till den andra vakten som skulle släppa in, men då kom den vakten som tagit betalt och sa att hon inte fick komma in för att han kallat honom bögjävel.
Så vi fick inte komma in och inte hjälpte det att Ida förklarade att hon inte sa det till honom, utan till en vän.
Där slutade kvällen i Malmö, så vi tre åkte hem till Linda igen. Vars 200 fattigare i taxipengar, men en erfarenhet rikare.
Sen va vi hemma hos Linda ett tag till innan vi åkte hem till Ida och sov.

Måste berätta om en sjukt bra film jag sett också. I söndags åkte jag, Ida och Lotta in till Lund och gick på bio. Såg baksmällan och det va lätt den roligaste och bästa film jag sett på länge. Sjukt bra, ni måste se den.
Jag skrattade så att jag fick ont i magen. Även fast jag hade ont redan när jag kom dit. Och det va jag ju inte ensam om, alla tre hade ont i magen på vägen in. Fast Ida hade det nog värst.
Se den!!! Men se upp för att skicka iväg din kille på en svensexa, han kanske gifter sig med en strippa eller drar ut en tand. Eller något annat:) SE DEN!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0