Fredag och svullna ögon.

Ja tårarna bara forsar ner. Vi brukar skratta åt folk som skriver att tårarna bara rinner, varför berätta det liksom. Men nu är det så att jag inte kan hjälpa det. För jag tänkte berätta vad jag gör. Och jag sitter i soffan och gråter. Inte för något som hänt mig och inte för att jag mår dåligt. Utan för att jag tittar på Extreme Home Makeover. Det är ju helt ofattbart hur vissa männsikor bor och lever. Jag skulle vilja hjälpa alla. Kan inte hjälpa att jag gråter när jag ser det, tycker det är hemskt och sen förvandlas hela deras hem till ett palats där dom kan bo igen. Det är fantastiskt att se deras lycka. Den lyckan alla männsikor borde ha alltid. Jag blir så glad för deras skull.

Tänk så bra jag har det! Lycka.

Igår kväll hade vi en super mysig dejt jag & Ida. Lagade mat, snackade och tittade på film. Mitt i filmen va vi tvugna att pausa för att snacka lite mer. Ida skrattade åt mig när jag skulle förklara hur jag trodde Center Syd va uppbyggt, vilka butiker som kunde knacka in till varandra. Haha, jag va helt ute och cyklade, så jag förstår att hon skrattade.
När vi ätit klar gick vi ner och slängde soporna och började smida en plan. Kan inte berätta mer, än att jag hoppas att DOM fixar en fest, så att denna scenen kan utspelas. Mohahaha.
Ida sov här, delade min säng, men av någon anledning kan vi inte sov tillsammans i den, den är liksom för liten för oss fast den inte är så lite.. Typ.
Så det slutade med att jag gick ut och la mig på soffan och sov vidare. Snäll jag är som inte kastade ut henne här.
Nu imorse satt vi och snackade igen och lyssnade på NRJ:s Wake up call. Sjukt ball. Om ni går in där måste ni lyssna på ett samtal där dom ringer en mamma och säger att hans 2-åriga son säger en massa fula ord på dagis.
Vi låg dubbelvikta av skratt.
Sjukt ball.

Sen följde jag henne ner till bussen när vi inte orkade med varandra längre (skämt), men när hon skulle hem. Då pantade vi lite burkar. Måste göra det när man börjar bli lite fattig. Hihi, och lönen som kom i måndags:)

Nu ska jag städa lite. För ikväll kommer några kompisar hit på lite vin och mys.

Också måste jag torka tårarna och skärpa mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0